Puheen ja kielen tutkimuksen päivät 30.-31.3.2023

Kieli elämän eri vaiheissa - Näkökulmia kielen moninaisuuteen 

 

AIKA: 30.-31.3.2023 
PAIKKA: Helsinki, Tieteiden talo (Kirkkokatu 6, Helsinki (Tieteiden talo – Google Maps)) 
ILMOITTAUTUMINEN: Vain ilmoittautumislomakkeella. Ilmoittautuminen viimeistään 15.3.2023. 

OSALLISTUMINEN: Paikan päällä tai etäyhteydellä. Osallistumismaksu on sama. Etäosallistujille lähetetään henkilökohtainen linkki sähköpostitse. 

 

Juhlavuoden Puheen ja kielen tutkimuksen päivien teemaksi valikoitui kieli kaikessa moninaisuudessaan. Päivillä kieltä lähestytään niin eri tieteenalojen kuin ikäpisteiden näkökulmista. Tule kanssamme pohtimaan, mitä kieli käsitteenä oikeastaan tarkoittaa ja miten se ilmenee elämän eri vaiheissa! 

 

Tutustu päivien ohjelmaan tästä:

 

Tule esittelemään päiville tutkimustasi! Otamme vastaan abstrakteja, jotka liittyvät päivien teemaan tai muulla tavoin puheeseen, kieleen, kommunikaatioon tai vuorovaikutukseen:

HUOM. Asbtraktien jättöpäivää on pidennetty 3.2. saakka.

  

OSALLISTUMISMAKSUT PUHEEN JA KIELEN PÄIVILLE 2023: 
 
                                                       2 pv                           1 pv 
Jäsenet                                         230 €                        170 € 
Ei-jäsenet                                    310 €                         270 € 
Opiskelijat                                   50 €                           50 € 

 

Jos haluat liittyä yhdistyksen jäseneksi, täytä sähköinen liittymislomake.  

 

Ilmoittautuminen viimeistään 15.3.2023. Ole hyvä ja maksa ilmoittautumismaksu pankkitilille DANSKE BANK FI7080001670136580. Viestikenttään on ehdottomasti merkittävä osallistujan nimi (esim. Puheen ja kielen tutkimuksen päivät 2023, osallistumismaksu 2 päivää, osallistuja: yhdistyksen jäsen Maija Meikäläinen). Mikäli työnantajasi maksaa osallistumismaksun, täytä tarvittavat kohdat verkkolaskua varten ilmoittautumisen yhteydessä.  
 
Osallistumismaksuun sisältyy seminaarijulkaisu ja ohjelmaan merkityt kahvit. Lounas on omakustanteinen. 
 
Peruutukset tulee ilmoittaa yhdistyksen sihteerille vähintään kahta viikkoa ennen päiviä, ts. viimeistään 15.3.2023. Jos peruutus tapahtuu myöhemmin kuin kaksi viikkoa ennen tilaisuutta, veloitetaan puolet osallistumismaksusta. Mikäli osallistumista ei peruuteta ja osallistuja ei saavu tilaisuuteen, veloitetaan koko osallistumismaksu. Sairaustapauksissa maksettu osallistumismaksu palautetaan, mikäli ilmoittautunut esittää lääkärintodistuksen. 
Ongelmatapauksissa ota yhteys sähköpostitse yhdistyksen sihteeriin (sihteeri AT puhejakieli.fi). 

 

Halutessasi voit hyödyntää seminaarille kohdistettuja majoitustarjouksia, jotka ovat voimassa niin kauan kuin se on majoittajalle mahdollista. 

  • Hotels in Helsinki | Scandic Hotels Alennuskoodi, FIARB on saatavuuden mukaan voimassa kaikissa Helsingin Scandic hotelleissa. Alennus on -10% päivän hinnasta, mikä voi vaihdella päivittäin. 

 

Yhdistys ei ole arvonlisäverovelvollinen. Yhdistyksen Y-tunnus on 0827431-3.