Jäseneksi

Puheen ja kielen tutkimuksen yhdistykseen voit liittyä täyttämällä oheisen sähköisen jäsenanomuskaavakkeen. Tiedot voit lähettää myös sähköpostilla osoitteella tiedotus_sihteeri AT puhejakieli.fi.

Myös opiskelija voi olla Puheen ja kielen tutkimuksen yhdistyksen jäsen. Opiskelijajäsenellä tarkoitetaan henkilöä, jonka perusopinnot ovat kesken. Yhdistyksen jäsenedut on eritelty liitteessä (ks. yst. kohta Jäsenedut). Jäsenet saavat mm. jäsenetuna PUHE JA KIELI -aikakauslehden. Lisäksi jäsenet voivat osallistua yhdistyksen koulutuspäiville (Puheen ja kielen tutkimuksen päivät) alennettuun hintaan. Vuonna 2023 varsinaisen jäsenen jäsenmaksu on 48 euroa ja opiskelijajäsenen 20 euroa.  Jäsenmaksu maksetaan erillisellä laskulla, jonka saat yhdistykseltä, kun hallitus on käsitellyt ja hyväksynyt jäsenhakemuksen.

* pakollinen kenttä

Image CAPTCHA
Syötä kuvan merkit.

Saat erillisen viestin hakemuksestasi antamaasi sähköpostiosoitteeseen, joten muista tarkistaa, että sähköpostiosoitteesi on oikein kirjoitettu. Jos et saa vahvistusviestiä, ota yhteys yhdistyksen tiedotussihteeriin (tiedotus_sihteeri AT puhejakieli.fi).

Rekisteriselosteen saa pyydettäessä yhdistyksen hallituksen puheenjohtajalta.